Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Γωνιακό γραφείο με επένδυση φιλμ μελαμίνης, σε χρώμα γκρι δεσποτάκι. Το γραφείο διαθέτει 1 ντουλάπι, 1 συρτάρι και ράφι για την αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων σας. Είναι ιδανικό τόσο για τον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και για το σπίτι σας.

Διαστάσεις γραφείου

Συνολική διάσταση γραφείου (μαζί με τη γωνία): 120x92x76εκ.
Βάθος γραφείου: 59,5εκ.
Μήκος γραφείου μέχρι τη συρταριέρα: 90εκ.
Συνολικό μήκος (μαζί με τη συρταριέρα): 120εκ.
Διαστάσεις συρταριέρας: 92x29,5x73 εκ.

Διαστάσεις πακέτου: 115x52x14εκ.

Βάρος πακέτου: 22kg

*Σημείωση: Η συρταριέρα δεν μπορεί να αλλάξει μεριά.


Διατίθεται σε πακέτο και απαιτείται συναρμολόγηση. Οι οδηγίες συναρμολόγησης περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνενόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, η παράδοση του γραφείου συναρμολογημένου αυξάνει το κόστος των μεταφορικών (λόγω μεγαλύτερου όγκου). Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε να παραλάβετε το γραφείο συναρμολογημένο, παρακαλούμε σημειώστε το στις "Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις" ή ενημερώστε μας τηλεφωνικώς.

01.01.0759
x