Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Σετ τραπεζαρίας 7 τεμαχίων σε rustic στυλ. Το σετ αποτελείται από τραπέζι ροτόντα - ανοιγόμενη από μασίφ ξύλο Rubberwood, σχέδιο "KENTUCKY"  σε χρώμα κρεμ decape πατίνα και επιφάνεια σε χρώμα καρυδί. Πρόκειται για ένα στρογγυλό τραπέζι με διάμετρο 107εκ. που όμως επεκτείνεται με φύλλο στη μέση και φτάνει τα 150εκ. Επίσης, περιλαμβάνει 6 καρέκλες από μασίφ ξύλο στις ίδιες αποχρώσεις.

                                                          
Διαστάσεις τραπεζιού: Φ107x76εκ.

Διαστάσεις τραπεζιού (ανοιχτό σε οβάλ σχήμα): 107x150x76εκ.

Διαστάσεις καρέκλας: 45x48x93εκ.

*Σημείωση 1: Το τραπέζι της πρώτης φωτογραφίας του σετ είναι ανοιχτό.

** Σημείωση 2: Παραδίδονται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Ξύλο
02.01.0010b

Σετ τραπεζαρίας Rustic 7τεμαχίων με ανοιγόμενο τραπέζι ροτόντα Φ107x76εκ. σε χρώμα κρεμ και επιφάνεια σε χρώμα καρυδί.

Δείτε επίσης

x