Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Το σετ μπάνιου της εταιρείας Ankor περιλαμβάνει ένα ντισπένσερ και μια ποτηροθήκη από μπαμπού στο χρώμα του ξύλου. Το δοχείο για το κρεμοσάπουνο αποτελείται από μαύρη ματ αντλία για την ομοιόμορφη διανομή του σαπουνιού. Το ποτηράκι για τις οδοντόβουρτσες και την οδοντόκρεμα θα σας βοηθήσει στο να έχετε πάντα ένα οργανωμένο μπάνιο και να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή, αφού τα αντικείμενα σας δεν θα είναι εκτεθειμένα οπουδήποτε στον χώρο.

Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα, το μπαμπού, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, έχει μεγάλη αντοχή και παραμένει όμορφο για χρόνια. Είναι επίσης πιο ανθεκτικό από τα άλλα παραδοσιακά ξύλα και αναπτύσσεται φυσικά χωρίς τη χρήση χημικών και λιπασμάτων. Είναι λιγότερο επιρρεπές σε φούσκωμα και μπορεί να καθαριστεί εύκολα, ενώ προσδίδει ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα, προσθέτοντας φινέτσα στο μπάνιο σας. 

Διαστάσεις ντισπένσερ: Φ8x16εκ.

Διαστάσεις ποτηριού: Φ8x11εκ.

*Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα με courier!

819461_set

Σετ μπάνιου ντισπένσερ με ποτηροθήκη Bamboo, χρ. Καφέ

Δείτε επίσης