Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Συνθετικό γκαζόν VENICE πάχους 35mm (δηλαδή 3,5εκ.) κατάλληλο για κήπους, βεράντες, παιδότοπους, εξωτερικούς χώρους άθλησης, και γενικά για όλους τους εξωτερικούς χώρους. Ο σχεδιασμός του έχει βασιστεί σε μελέτες τεχνητού χλοοτάπητα 20 χρόνων, έχει δοκιμαστεί, είναι ασφαλές, συνοδεύεται από εγγύηση ποιότητας και έχει την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στην αγορά. Διακρίνεται για την αντοχή του στην έντονη χρήση, ενώ εξοικονομεί εκατοντάδες κυβικά νερού κάθε χρόνο, αφού δεν χρειάζεται πότισμα, απαιτώντας ταυτόχρονα ελάχιστη συντήρηση. Διατηρείται πράσινο και περιποιημένο όλο το χρόνο, δεν ξεφτίζει και δεν ξεθωριάζει το χρώμα του, είναι ασφαλές για τα παιδιά και δεν προκαλεί αλλεργίες.

Προτιμήστε το τεχνητό γκαζόν για ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους και παιδικούς σταθμούς!

Διατηρήστε τον εξωτερικό χώρο της επιχείρησής σας καταπράσινο, όλο το χρόνο, εξοικονομώντας χρήματα και φυσικούς πόρους με τον συνθετικό χλοοτάπητα. Ομορφαίνει τους εξωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων, δημιουργεί ευχάριστο περιβάλλον για τους εργαζόμενους, είναι ιδανικός για γαμήλιες δεξιώσεις, πάρτυ ή εταιρικά events και ταιριάζει στους χώρους γύρω από την πισίνα.  

*Η τιμή αφορά το 1τ.μ.

Διαστάσεις: διατίθεται σε ρολό φάρδους 4 μέτρων, μήκους 30 μέτρων και πάχους 35 χιλιοστών (3,5 εκατοστών). Η τιμή αφορά το τετραγωνικό μέτρο και μπορούμε να σας το κόψουμε στο μήκος που θέλετε (το φάρδος δεν αλλάζει).

Κατά την παραγγελία καταχωρείτε στο πεδίο "Ποσότητα" τα τετραγωνικά μέτρα που χρειάζεστε. Εάν δεν είστε σίγουροι, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βάρος:  2145 γρ./τ.μ.

**Τα μεταφορικά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος τους ή σε περίπτωση που ολοκληρώσετε την παραγγελία, θα σας καλέσουμε εμείς.

VEN35

Συνθετικός χλοοτάπητας "VENICE" πάχους 35mm 

Δείτε επίσης