Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Δάπεδο τεχνητό γκαζόν SUPERIOR, κατάλληλο για κήπους, βεράντες, παιδότοπους, εξωτερικούς χώρους άθλησης και γενικά για όλους τους εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων, όπως η οικονομία στο νερό, το μηδενικό κόστος συντήρησης, η μεγάλη διάρκεια ζωής και η εύκολη εγκατάσταση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Το χρώμα του αντέχει στην υψηλή ακτινοβολία κι επίσης είναι ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ δεν φθείρεται και δεν καίγεται. 

Το τεχνητό γκαζόν SUPERIOR είναι πιο πυκνό από το ΕΧΤΡΑ, με πιο χοντρό πέλος (μπορείτε να δείτε τη διαφορά στις δύο τελευταίες φωτογραφίες). Όπως και το ΕΧΤΡΑ, διαθέτει ραφές για την αποστράγγιση των υδάτων. 

*Η τιμή αφορά το 1τ.μ.

Διαστάσεις: το τεχνητό δάπεδο διατίθεται σε ρολό φάρδους 2 μέτρων, μήκους 25 μέτρων και πάχους 7 χιλιοστών. Η τιμή αφορά το τετραγωνικό μέτρο και μπορούμε να σας το κόψουμε στο μήκος που θέλετε (το φάρδος δεν αλλάζει).

Κατά την παραγγελία καταχωρείτε στο πεδίο "Ποσότητα" τα τετραγωνικά μέτρα που χρειάζεστε. Εάν δεν είστε σίγουροι, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βάρος: 700 γρ./τ.μ.

**Τα μεταφορικά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος τους ή σε περίπτωση που ολοκληρώσετε την παραγγελία, θα σας καλέσουμε εμείς.

ΔΠ020

Συνθετικός χλοοτάπητας ποιότητας SUPERIOR πάχους 7mm