Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Ανακαλύψτε τον καναπέ Aesthetic, ο οποίος συνδυάζει το σοφιστικέ στυλ με την απαράμιλλη άνεση. Αυτή η premium σειρά παιδικού καναπέ έχει σχεδιαστεί με γνώμωνα τους νέους χρήστες του, για να τους προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Ιδανικός για χαλάρωση, ανάγνωση παραμυθιών ή ακόμα και sleepover, αυτός ο καναπές θα γίνει το αγαπημένο σημείο των παιδιών σε κάθε παιδικό δωμάτιο, παιδικό σταθμό ή κέντρο θεραπειών.

Χαρακτηριστικά προιόντος:

    Μαλακό κοτλέ ύφασμα : Διαλεγμένα υλικά για να διασφαλίσουν την μεγάλη διάρκεια σε χρήση και εύκολη διατήρηση.
     Ασφαλής κατασκευή : Μαλακά αλλά σταθερά σχήματα παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον.
     Μοντέρνος σχεδιασμός : Η απλή και μοντέρνα αισθητική του καναπέ δένει διακριτικά με κάθε διακόσμηση εσωτερικού χώρου, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να περνούν χρόνο σε μια όμορφη γωνιά.
   Λειτουργικότητα και προσαρμοστικότητα : Ο καναπές είναι ελαφρύς και μετακινείται εύκολα, επιτρέποντας γρήγορες αλλαγές στο δωμάτιο.
    Πολυμορφικότητα : Ο νέος καναπές Aesthetic αποτελείται από πολλά ξεχωριστά στοιχεία που μπορούν ελεύθερα να συνδυαστούν. Αυτό επιτρέπει στα παιδιά να κάνουν δικές τους κατασκευές όπως σπιτάκι, τούνελ ή καρέκλες, ερεθίζοντας τη δημιουργικότητα και αναπτύσσοντας δεξιότητες λογικής σκέψης.

SDPSC001

Πολυμορφικός Κοτλέ Καναπές Aesthetic, χρ. Ροζ Πούδρας MeowBaby