Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Ανακαλύψτε τον καναπέ Premium, ο οποίος συνδυάζει το σοφιστικέ στυλ με την απαράμιλλη άνεση. Αυτή η premium σειρά παιδικού καναπέ έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους νέους χρήστες του, για να τους προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Ιδανικός για χαλάρωση, ανάγνωση παραμυθιών ή ακόμα και sleepover, αυτός ο καναπές θα γίνει το αγαπημένο σημείο των παιδιών σε κάθε παιδικό δωμάτιο, παιδικό σταθμό ή κέντρο θεραπειών.

Χαρακτηριστικά προιόντος:

    
 Ένα απ' τα πλεονεκτήματα του είναι το μαλακό κοτλέ του ύφασμα, που διαβεβαιώνει την άνεση καθώς το χρησιμοποιείς! Επίσης είναι εύκολο να καθαριστεί και να πλυθεί, καθώς γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας είναι καλλιτέχνες!
Συμπληρωματικά ο καναπές είναι εξοπλισμένος με δυο πουφ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν στήριξη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ! Ο καναπές μπορεί να διπλωθεί και να δημιουργήσει ένα άνετο κρεβάτι για το παιδί σας! Με αυτό το τρόπο, όταν το παιδάκι σας θελήσει να ξεκουραστεί μπορείτε γρήγορα να στήσετε ένα κρεβατάκι. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να φιλοξενείτε και τους μικρούς τους φίλους!

Ο παιδικός πολυμορφικός καναπές Premium είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους γονείς που θέλουν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό και φιλικό προς το παιδί χώρο.
Ο καναπές μπορεί να ενταχθεί και σε παιδικούς σταθμούς ή κέντρα θεραπειών.

SDPS03

Πολυμορφικός Κοτλέ Καναπές Premium, χρ. Εκρού MEOWBABY

Δείτε επίσης