Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Έπιπλο τηλεόρασης σχ. Toscana από μελαμίνη σε χρώμα Grey Oak και ντουλαπάκια με γυαλιστερή επιφάνεια σε χρώμα Sand, από την εταιρεία Fylliana. Διαθέτει ένα συρτάρι, ένα ράφι και δύο ντουλάπια για την αποθήκευση αντικειμένων. Για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείτε να το συνδυάσετε ιδανικά με το τραπεζάκι σαλονιού "Empoli" της ίδιας σειράς, καθώς έχει τις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις και τα ίδια υλικά.  

Διαστάσεις: 153x40x44,5εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

11007404

ΕΠΙΠΛΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ "TOSCANA" TV 155 ΧΡ. GREY OAK-SAND ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ FOIL FYLLIANA 153x40x44,5ΕΚ.