Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Κουτάλα ρηχή Nature

Ανακατέψτε, στραγγίστε και σερβίρετε με την ρηχή κουτάλα Nature της NAVA.

Κατασκευασμένη από υλικό nylon υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι κατάλληλο για τρόφιμα, ενώ ταυτόχρονα την καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτική στη θερμοκρασία έως και τους 200οC. 

Διαθέτει εργονομική, αντιολισθητική λαβή με όψη ξύλου, για άνετο και ασφαλή χειρισμό. Η πρακτική οπή στην άκρη της λαβής σας δίνει τη δυνατότητα να την κρεμάτε. Οι σχισμές στην επιφάνεια της κουτάλας επιτρέπουν την στράγγιση του φαγητού από το νερό ή το λάδι μαγειρέματος.

Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων.

Κατάλληλη για όλα τα σκεύη, ανοξείδωτα και αντικολλητικά καθώς δεν τα χαράζει και δεν καταστρέφει την αντικολλητική επίστρωση.

Εργαλεία κουζίνας Nature

Μεταφέρετε τη φύση στην κουζίνα σας με τη σειρά εργαλείων κουζίνας Nature της NAVA. Σε κομψό και πρωτότυπο σχεδιασμό, με εργονομική, αντιολισθητική λαβή με όψη ξύλου, κάνει τη προετοιμασία του φαγητού μια ευχάριστη διαδικασία για όλους.

Βασισμένη στον σχεδιασμό των σύγχρονων εργαλείων κουζίνας, ακολουθεί τις αρχές της λειτουργικότητας και της απλότητας, με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες της μοντέρνας κουζίνας. Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών κατασκευής εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των εργαλείων και τα καθιστά ανθεκτικά στη θερμοκρασία.

Τα εργαλεία της σειράς Nature κατασκευάζονται από υλικά υψηλής αντοχής στη θερμοκρασία και σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα και αποτελούν την απόλυτα υγιεινή και ασφαλή επιλογή για την κουζίνα σας.

Διαστάσεις: 31x6,5x4,5εκ.

Οδηγίες χρήσης

- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

- Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί.

- Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.

- Μην αφήνετε το προϊόν μέσα στο σκεύος κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

- Κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

10-202-005

Κουτάλα ρηχή "Nature" 31εκ.

Δείτε επίσης