Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Αναδευτήρι αυγών Misty

Αναμείξτε, ανακατέψτε και εκτελέστε τις αγαπημένες σας συνταγές με το αναδευτήρι αυγών Misty της NAVA. Απαραίτητο τόσο στη μαγειρική, όσο και στη ζαχαροπλαστική, το αναδευτήρι αποτελεί ένα από τα πλέον χρήσιμα εργαλεία κουζίνας. 

Κατασκευασμένο από υλικό nylon υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι κατάλληλο για τρόφιμα, ενώ ταυτόχρονα το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στη θερμοκρασία έως και τους 200οC. 

Διαθέτει εργονομική, αντιολισθητική soft touch λαβή, για άνετο και ασφαλή χειρισμό. Η πρακτική οπή στην άκρη της λαβής σας δίνει τη δυνατότητα να το κρεμάτε.

Εργαλεία κουζίνας Misty

Η σειρά εργαλείων και αξεσουάρ κουζίνας Misty έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της κουζίνας και της μαγειρικής. Σε αυτή τη σειρά θα βρεις ό,τι μπορείς να φανταστείς για τη κουζίνα σου, από τα πιο απλά εργαλεία, μέχρι τα πιο ιδιαίτερα gadgets. 

Βασισμένη στον σχεδιασμό των σύγχρονων εργαλείων κουζίνας, ακολουθεί τις αρχές της λειτουργικότητας και της καινοτομίας με σκοπό να εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως τις πολλαπλές ανάγκες της μοντέρνας κουζίνας. Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών κατασκευής εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των εργαλείων και τα καθιστά ανθεκτικά στη θερμοκρασία.

Τα προϊόντα της σειράς Misty κατασκευάζονται από υλικά υψηλής αντοχής στη θερμοκρασία και σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα και αποτελούν την απόλυτα υγιεινή και ασφαλή επιλογή για την κουζίνα σας.

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων.

Κατάλληλο για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη καθώς δεν τα χαράζει και δεν καταστρέφει την αντικολλητική επίστρωση.

Διαστάσεις: 35x8x4εκ.

Οδηγίες χρήσης

- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

- Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί.

- Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.

- Μην αφήνετε το προϊόν μέσα στο σκεύος κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

- Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε θερμοκρασία άνω των 200ο C.

- Κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

10-111-007

Αναδευτήρι αυγών "Misty" 31εκ.

Δείτε επίσης