Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Σετ τραπεζαρίας 5 τεμαχίων σχέδιο UNIVERSITY σε χρώμα Sonoma. Το σετ αποτελείται από 4 καρέκλες με μεταλλικό σκελετό και κάθισμα από MDF κι από ένα τραπέζι με μεταλλικό σκελετό κι επιφάνεια από MDF σε χρώμα sonoma. Ο απλός και πρακτικός σχεδιασμός του συγκεκριμένου σετ από τη Fylliana, το καθιστά ιδανικό για φοιτητικά/νεανικά σπίτια, καθώς και για ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ενοικιαζόμενες κατοικίες.

Διαστάσεις τραπεζιού: 120x70x75 εκ.

Διαστάσεις καρέκλας:38x46,5x88,5 εκ.

Διαστάσεις καθίσματος καρέκλας 38x36εκ

Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Sonoma
Υλικό
Ξύλο
Υλικό
Μέταλλο
Σχήμα
Ορθογώνιο
277-92-002

ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ UNIVERSITY ΜΕ 4 ΚΑΡΕΚΛΕΣ SONOMA

Δείτε επίσης