Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Σετ τραπεζαρίας 5 τεμαχίων σε rustic στυλ. Το σετ αποτελείται από τραπέζι ροτόντα - ανοιγόμενη από μασίφ ξύλο Rubberwood, σχέδιο "KENTUCKY-W"  σε χρώμα σκούρο καρυδί. Πρόκειται για ένα στρογγυλό τραπέζι με διάμετρο 107εκ. που όμως επεκτείνεται με φύλλο στη μέση και φτάνει τα 150εκ. Επίσης, περιλαμβάνει 4 καρέκλες από μασίφ ξύλο στην ίδια απόχρωση.

                                                          
Διαστάσεις τραπεζιού: Φ107x76εκ.

Διαστάσεις τραπεζιού (ανοιχτό σε οβάλ σχήμα): 107x150x76εκ.

Διαστάσεις καρέκλας: 45x48x93εκ.

* Σημείωση: Παραδίδονται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Ξύλο
02.01.0089W

Σετ τραπεζαρίας Rustic-W 5τμχ. με ανοιγ. τραπέζι Φ107x76εκ. σε χρ. σκ. καρυδί

Δείτε επίσης

x