Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Καρέκλα εργασίας, με μπράτσα από τη σειρά UNIQUE, με ανατομική πλάτη με δίχτυ σε χρώμα κόκκινο, μηχανισμό relax (με κλίση), βάση Nylon και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ C. Η πολυθρόνα διαθέτει μηχανισμό για τη ρύθμιση του ύψους του καθίσματος.

Διαστάσεις: 58x60x90-100εκ.

* Σημείωση: Η καρέκλα παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες για τη συναρμολόγησή της. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνενόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, η παράδοση της καρέκλας συναρμολογημένης αυξάνει το κόστος των μεταφορικών (λόγω μεγαλύτερου όγκου). Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την καρέκλα συναρμολογημένη, παρακαλούμε σημειώστε το στις "Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις" ή ενημερώστε μας τηλεφωνικώς.

01.01.0934

Καρέκλα γραφείου με ανατομική πλάτη με δίχτυ σε χρώμα κόκκινο HomePlus 01.01.0934

Δείτε επίσης