Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Γραφείο εργασίας από μελαμίνη υψηλής ποιότητας (πάχους 18mm) σε χρώμα sonoma, από την εταιρεία Homeplus. Η επιφάνεια εργασίας είναι σε λευκό χρώμα και τα πόδια, που ταυτόχρονα λειτουργούν ως ραφιέρες με 4 θέσεις, είναι σε χρώμα sonoma. Με το πρωτότυπο και πρακτικό design του αποτελεί μια κομψή και οικονομική επιλογή τόσο για το σπίτι, όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Διαστάσεις: 137x60x75εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0992

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡ. SONOMA 137x60x75 εκ. HOMEPLUS 07.01.0992

Δείτε επίσης