Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Γραφείο εργασίας από μελαμίνη υψηλής ποιότητας (πάχους 18mm) σε χρώμα sonoma κι ανθρακί, από την εταιρεία Homeplus. Διαθέτει ένα μικρό συρτάρι, ενσωματωμένη ραφιέρα με 4 ράφια sonoma-ανθρακί και μεταλλικά πόδια. Με το πρωτότυπο και πρακτικό design του αποτελεί μια κομψή και οικονομική επιλογή τόσο για το σπίτι, όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Διαστάσεις: 140x60x75εκ.

Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0996

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡ. SONOMA & ΑΝΘΡΑΚΙ 141x60x72εκ. HOMEPLUS 07.01.0996

Δείτε επίσης