Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Γραφείο εργασίας από μελαμίνη υψηλής ποιότητας (πάχους 18mm) σε λευκό χρώμα, από την εταιρεία Homeplus. Διαθέτει ενσωματωμένη βιβλιοθήκη με 4 ράφια (κουτιά) και "πλάτη" σε μουσταρδί χρώμα. Το συγκεκριμένο γραφείο-βιβλιοθήκη της Homeplus αποτελεί μια ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα στο παιδικό δωμάτιο, στο γραφείο σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο!    

Διαστάσεις: 154x60x143εκ.

Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0998

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΡ. ΛΕΥΚΟ- ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ 154x60x143εκ HOMEPLUS 07.01.0998

Δείτε επίσης