Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Το σετ σαλονιού εξωτερικού χώρου στο σχέδιο "Elizabeth" περιλαμβάνει έναν επταθέσιο γωνιακό καναπέ, έναν καθιστικό πάγκο και τραπέζι με μεταλλικό σκελετό και επένδυση twin wicker σε χρώμα φυσικό. Ο γωνιακός καναπές διαθέτει ενιαίο μαξιλάρι πάχους 8cm και πλάτης 10cm, ενώ το τραπέζι διαθέτει γυάλινη επιφάνεια ασφαλείας 5εκ. και ο καθιστικός πάγκος έχει επίσης ενιαίο μαξιλάρι 8εκ.   

Διαστάσεις

Τριθέσιου καναπέ: 177x72x74εκ.

Τριθέσιου πλαϊνού καναπέ: 164x72x74εκ.

Καθιστικού πάγκου: 120x36x39εκ.

Τραπεζιού 145x80x72εκ.  

Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

01.02.0834

Σετ σαλονιού κήπου και βεράντας 4 τεμαχίων, σχ. "Elizabeth", σε φυσικό χρώμα.

Δείτε επίσης