Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Καρέκλα γραφείου με μπράτσα, με ανατομική ψηλή πλάτη και δίχτυ από νάυλον. Διαθέτει μία θέση ανάπαυσης με κλίση, αμορτισερ ρυθμιζόμενο και μεταλλική βάση Νικελ με ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ C.

Διαστάσεις: 63x63x110-120 εκ

Ύψος πλάτης καρέκλας: 75 εκ

Διαστάσεις κιβωτίου: 74,5x22x57 εκ

Βάρος κιβωτίου: 13 kg

Μέγιστο βάρος χρήστη: 110 kg

 

* Σημείωση: Η καρέκλα παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες για τη συναρμολόγησή της. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνενόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, η παράδοση της καρέκλας συναρμολογημένης αυξάνει το κόστος των μεταφορικών (λόγω μεγαλύτερου όγκου). Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την καρέκλα συναρμολογημένη, παρακαλούμε σημειώστε το στις "Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις" ή ενημερώστε μας τηλεφωνικώς.

01.01.0705

Πολυθρόνα γραφείου διευθυντή Manager, ανατομική ψηλή, με δίχτυ χρ. μαύρο-γκρι HomePlus 01.01.0705

Δείτε επίσης