Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΧΡ. ΜΠΕΖ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ HOMEPLUS

Πολυθρόνα γραφείου manager με επένδυση από τεχνόδερμα (PU) υψηλής ποιότητας σε χρώμα μπεζ. Αποτελείται από ισχυρό μεταλλικό σκελετό, ενώ διαθέτει μεταλλική βάση νίκελ με δυνατότητα περιστροφής 360° και ροδάκια κύλησης βαρέως τύπου από nylon. Πρόκειται για μια καρέκλα γραφείου με εργονομικό, ανατομικό σχεδιασμό, με παχιά επένδυση στην πλάτη και στο κάθισμα, για να είναι πιο άνετη. Τα μπράτσα του καθίσματος είναι σταθερά από PP. 

Διαστάσεις: 64x72x114-124εκ. 

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

01.01.1286

ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΧΡ. ΜΠΕΖ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ HOMEPLUS

Δείτε επίσης