Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Καρέκλα GAMING με εργονομικό, ανατομικό σχεδιασμό, με παχιά επένδυση στην πλάτη και στο κάθισμα κι επιπλέον αφαιρούμενο οσφυικό μαξιλάρι πλάτης & προσκέφαλου. Είναι κατασκευασμένη από πολύ ισχυρό μεταλλικό σκελετό με επένδυση από τεχνόδερμα (PVC soft) υψηλής ποιότητας σε χρώμα μαύρο-κόκκινο. Τα μπράτσα του καθίσματος είναι σταθερά. Η βάσεις της είναι 5 σημείων βαρέους τύπου από Nylon με δυνατότητα περιστροφής 360 ° και ροδάκια κύλησης (βαρέους τύπου) από Nylon τ. castor.

Διαστάσεις: 69x70x127/137εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

01.01.1263

ΚΑΡΕΚΛΑ "GAMING" ΜΕ PU ΧΡ. ΜΑΥΡΟ & ΚΟΚΚΙΝΟ, HOMEPLUS 01.01.1263

Δείτε επίσης