Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Καρέκλα γραφείου εργασίας με μπράτσα, με ανατομική χαμηλή πλάτη και δίχτυ από νάυλον, σε χρώμα μαύρο-μπλε. Διαθέτει αμορτισέρ ρυθμιζόμενο και μεταλλική βάση Νίκελ με αμορτισέρ C.

Διαστάσεις: 63x66x100-110εκ. 

Σημείωση: Η καρέκλα παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες για τη συναρμολόγησή της. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνενόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, η παράδοση της καρέκλας συναρμολογημένης αυξάνει το κόστος των μεταφορικών (λόγω μεγαλύτερου όγκου). Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την καρέκλα συναρμολογημένη, παρακαλούμε σημειώστε το στις "Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις" ή ενημερώστε μας τηλεφωνικώς.

01.01.1273

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΔΙΧΤΥ ΧΡ. ΜΑΥΡΟ-ΜΠΛΕ, HOMEPLUS 01.01.1273

Δείτε επίσης