Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Πολυθρόνα γραφείου διευθυντή με εργονομικό, ανατομικό σχεδιασμό, κατασκευασμένη από ισχυρό μεταλλικό σκελετό με επένδυση από τεχνόδερμα υψηλής ποιότητας σε μαύρο χρώμα. Διαθέτει μηχανισμό "tilt" ο οποίος είναι και ο ενδεδειγμένος για αυτόν τον τύπο καθίσματος, καθώς προσφέρει ασφάλεια, άνεση και διάρκεια ζωής. Τα μπράτσα είναι σταθερά, από πολυπροπυλένιο. Η βάση είναι είναι 5 σημείων βαρέους τύπου από Nylon και μεταλλική (Νίκελ) με δυνατότητα περιστροφής 360 ° και ροδάκια κύλησης (βαρέους τύπου) από Nylon τ. castor.

Διαστάσεις: 64x72x114-124εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

01.01.1284

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΧΡ. ΜΑΥΡΟ HOMEPLUS 01.01.1284

Δείτε επίσης