Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Τροχήλατη, περιστρεφόμενη καρέκλα γραφείου , από ενισχυμένο μαύρο πολυκαρβονικό σκελετό, με λαχανί υφασμάτινο κάθισμα και πλάτη με επένδυση από διάτρητη ύφανση ψηλής ποιότητας, σε λαχανί χρώμα. Η καρέκλα διαθέτει μηχανισμό για τη ρύθμιση του ύψους του καθίσματος.

Η συμβουλή μας: Η καρέκλα αυτή είναι ιδανική για παιδιά από 7-11 ετών. 

Διαστάσεις καρέκλας: 42x40x74/84 εκ.

Διαστάσεις κιβωτίου: 48x18x47,5 εκ.

Βάρος κιβωτίου: 9 kg

 

* Σημείωση: Η καρέκλα παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες για τη συναρμολόγησή της. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνενόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, η παράδοση της καρέκλας συναρμολογημένης αυξάνει το κόστος των μεταφορικών (λόγω μεγαλύτερου όγκου). Σε κάθε περίπτωση, εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την καρέκλα συναρμολογημένη, παρακαλούμε σημειώστε το στις "Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις" ή ενημερώστε μας τηλεφωνικώς.

01.01.0558