Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Κρεβάτι ημίδιπλο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας σε λευκό χρώμα, με αποθηκευτικό χώρο. Πρόκειται για μια πρακτική επιλογή για το παιδικό, νεανικό ή φοιτητικό δωμάτιο, καθώς ο αποθηκευτικός χώρος επιτρέπει τη φύλαξη αντικειμένων ή κλινοσκεπασμάτων, επιτρέποντάς σας έτσι την εξοικονόμηση χώρου στη συρταριέρα ή στη ντουλάπα. Το στρώμα δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, όμως υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από  οικονομικά και ορθοπεδικά/ανατομικά στρώματα εδώ.

Διαστάσεις κρεβατιού: 207x127x90εκ.

Διαστάσεις στρώματος: 120x200εκ.

(Κόλλα: 2 πακέτα)

Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0657

ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΧΡ. ΛΕΥΚΟ 207x127x90εκ.

Δείτε επίσης