Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Κρεβάτι υπέρδιπλο σχ."Dream" σε χρώμα καφέ, με αποθηκευτικό χώρο (storage base). Αποτελείται από 2 μεταλλικές βάσεις (με επένδυση μελαμίνη βαρέους τύπου, πάχους 0,8εκ.),  που ενώνονται μεταξύ τους και πάτο μεγάλης αντοχής. Το κεφαλάρι είναι από μασίφ ξύλο, με μοντέρνο σχέδιο (κάθετο ανάγλυφο, καπιτονάρισμα). Όλη η επιφάνεια του κρεβατιού (κεφαλάρι-βάσεις) είναι με επένδυση από ύφασμα υψηλής ποιότητας και διαθέτει πόδια (γωνία) σε απομίμηση ξύλου ύψους 10 εκ. καθώς και extra πόδια, για σταθερή και ασφαλή χρήση.

*Προσοχή! Το στρώμα δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα στρώματα εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου στρώματος!

Ιδανικά, το κρεβάτι αυτό συνδυάζεται με το στρώμα "COMFORT" το οποίο έχει υφασμάτινη επένδυση περιμετρικά, στο ίδιο χρώμα με αυτό του κρεβατιού!

Διαστάσεις κρεβατιού: 165x205X125εκ.

Διαστάσεις στρώματος: 160x200εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0717

ΚΡΕΒΑΤΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ σχ. "DREAM" 160x200εκ. ΧΡ. ΚΑΦΕ

Δείτε επίσης