Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Εξαιρετικής ποιότητας μαγειρικά σκεύη “Acer” με εργονομικές, μη θερμαινόμενες λαβές

Τα σκεύη της σειράς Acer κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 (304 Stainless steel), εγγυώνται υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με απόλυτα υγιεινό και ασφαλές μαγείρεμα, ενώ η εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη τα καθιστά ανθεκτικά στη μακροχρόνια χρήση και στις γρατσουνιές.

Οι εργονομικές, μη θερμαινόμενες λαβές επιτυγχάνουν άνετο και ασφαλές κράτημα, προστατεύοντας από τις υψηλές θερμοκρασίες. 

Ο βαρύς, τριπλός, θερμοαγώγιμος πάτος από ανοξείδωτο ατσάλι και ενδιάμεσο σώμα αλουμινίου εφαρμόζει τέλεια σε όλες τις εστίες, με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλη την επιφάνειά του. Το σκεύος ζεσταίνεται γρηγορότερα και διατηρεί τη θερμοκρασία του για μεγαλύτερο διάστημα, προσφέροντας τη μέγιστη απόδοση. Έτσι εξασφαλίζεται γρήγορο, ομοιόμορφο και υγιεινό αποτέλεσμα, σε χαμηλές θερμοκρασίες, με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου.

Κατάλληλο για όλες τις εστίες: Aερίου, Ηλεκτρικές, Κεραμικές, Αλογόνου και Επαγωγικές.

Διάμετρος πάτου: 6 εκ. 

Διαστάσεις: 16,5x6,5x8,5εκ.

Χωρητικότητα: 250ml

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων.

Οδηγίες χρήσης

- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

- Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.

- Το σκεύος έχει κατασκευαστεί για να αντέχει τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας.  Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προτιμήστε να αφήνετε το σκεύος να κρυώσει και έπειτα πλύνετε με ζεστό νερό και καθαριστικό υγρό πιάτων.

- Μην υπερθερμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο και μην αφήνετε το σκεύος στη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το περιεχόμενο.

- Μη γεμίζετε το σκεύος περισσότερο από τα 2/3 της χωρητικότητας του ώστε να αποφεύγετε την υπερχείλιση

- Επιλέγετε εστία με μέγεθος ίδιο ή μικρότερο από εκείνο της βάσης του σκεύους. 

- Όξινα ή αλμυρά τρόφιμα δεν θα πρέπει να αποθηκεύονται στο ανοξείδωτο σκεύος, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν στίγματα στην επιφάνειά του.

10-105-030

Μπρίκι "Acer" από ανοξείδωτο ατσάλι 250ml

Δείτε επίσης