Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Έπιπλο πολλαπλών χρήσεων από μελαμίνη υψηλής ποιότητα σε χρώμα λευκό. Διαθέτει ντουλάπι με τέσσερα ράφια και δύο ράφια εξωτερικά. Μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορους χώρους, όπως η κουζίνα, το μπάνιο, το δωμάτιο, το γραφείο αλλά και σε κάθε είδους επαγγελματικό χώρο. Πρόκειται για ένα έπιπλο εξαιρετικά πρακτικό, σε ουδέτερο χρώμα, που μπορεί να φιλοξενήσει μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων.  

Διαστάσεις: 73x36x172εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0663

Έπιπλο πολλαπλών χρήσεων με ντουλάπι και ράφια, χρ. λευκό, διαστ. 73x36x172εκ.