Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Έπιπλο πολλαπλών χρήσεων, από μελαμίνη υψηλής ποιότητας, με δύο ντουλάπια, ράφια και συρτάρι σε χρώμα λευκό (λάκα). Είναι δίφυλλο, διαθέτει πέντε ράφια μέσα στα ντουλάπια και ένα συρτάρι. Χάρη στους αποθηκευτικούς του χώρους και στο ουδέτερο χρώμα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο χωλ, ακόμα και στο γραφείο ή σε άλλο επαγγελματικό χώρο. 

Διαστάσεις: 60x40x187εκ.

Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0683

ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΧΡ. ΛΕΥΚΟ 60x40x187εκ.

Δείτε επίσης