Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Σετ 2 τεμαχίων χειροποίητο πλεκτό κουκλάκι και κουδουνίστρα σχέδιο λιονταράκι, σε κίτρινο χρώμα, με λευκό γιακά. Φτιαγμένα με νήμα κατάλληλο για βρέφη, είναι ιδανικό για νεογέννητα και μωρά. Μπορείτε να επιλέξετε πλεκτά παιχνίδια ως δώρο γενεθλίων ή δώρο βάπτισης, για τα παιδιά σας ή για τα παιδιά φίλων σας, καθώς αποτελούν μια ιδιαίτερη πρόταση με πιο προσωπικό χαρακτήρα. Συνδυάστε το πλεκτό κουκλάκι με άλλα κουκλάκια και κουδουνίστρες της ίδιας σειράς που θα βρείτε εδώ, για να δημιουργήσετε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο παιδικό δωμάτιο!  

Ύψος κούκλας: 15εκ.

Ύψος κουδουνίστρας: 13εκ.

Υλικό: 100% βαμβακερό νήμα

Οδηγίες πλυσίματος: Πλένονται στο χέρι, με χλιαρό νερό κι απορρυπαντικό για βρέφη, με απαλές κινήσεις. Για να στεγνώσει μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω σε μία πετσέτα ή να το αφήσετε να στεγνώσει φυσικά. Εάν λερώθηκε λίγο τοπικά, μπορείτε να το τρίψετε - με απαλές κινήσεις, πάντα! - με μωρομάντιλο. Επίσης, αν για προληπτικούς λόγους θέλετε να το "φρεσκάρετε" πριν το δώσετε στο παιδάκι, μπορείτε να το ψεκάσετε με κάποιο αντιμικροβιακό σπρέι (προσοχή: χωρίς χλώριο!) και να το αφήσετε σε εξωτερικό χώρο, για 5-10 λεπτά, ώστε να αεριστεί καλά. Στη συνέχεια, είναι έτοιμο και καθαρό για να το πάρει το παιδάκι και να παίξει!

*Το βαλιτσάκι των φωτογραφιών δεν περιλαμβάνεται στην τιμή! 

**Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα με courier!

293305

ΣΕΤ ΠΛΕΚΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ Υ15ΕΚ. & ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΧΡ. ΚΙΤΡΙΝΟ Υ13ΕΚ.

Δείτε επίσης