Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Παπουτσοθήκη-ντουλάπι από μελαμίνη υψηλής ποιότητας (πάχους 16mm), με συρόμενες πόρτες και πέντε ράφια, σε χρώμα λευκό high gloss. Πρόκειται για ένα χρηστικό έπιπλο, καθώς εκτός από παπούτσια μπορείτε να αποθηκεύσετε και άλλα αντικείμενα. Αν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε ως παπουτσοθήκη, χωράει περίπου 20-25 ζευγάρια παπούτσια.

Διαστάσεις: 91x37x105εκ.

Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0379

Παπουτσοθήκη-ντουλάπι από μελαμίνη υψηλής ποιότητας (πάχους 16mm), με συρόμενες πόρτες, σε χρώμα λευκό high gloss, διαστ. 91x37x105εκ.

Δείτε επίσης