Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Έπιπλο βοηθητικό με 8 ράφια και ένα συρτάρι, από μελαμίνη σε χρώμα λευκό high gloss. Πρόκειται για ένα έπιπλο πολλαπλών χρήσεων, καθώς μπορείτε να το τοποθετήσετε στην είσοδο για την αποθήκευση παπουτσιών, στην κουζίνα για τη φύλαξη τροφίμων, στο μπάνιο για να συγκεντρώσετε τα καθαριστικά και τα διάφορα άλλα είδη, ακόμα και στο γραφείο, για την ταξινόμηση φακέλων και βιβλίων. Επίσης, τα ραφάκια του ντουλαπιού είναι αφαιρούμενα, επομένως μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε ολόκληρο. Είναι ένα πρακτικό έπιπλο με ράφια, σε ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει παντού και σας εξασφαλίζει πολύτιμο χώρο! 

Διαστάσεις: 50x35x187εκ. 

Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0854

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ ΧΡ. ΛΕΥΚΟ HIGH GLOSS 50x35x187ΕΚ.

Δείτε επίσης