Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Ομελετιέρα DUBOKO - 2 αντικολλητικά τηγάνια που εφαρμόζουν μεταξύ τους για ψήσιμο και από τις δύο πλευρές με ένα απλό γύρισμα.

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ομελέτες και κρέπες με την ομελετιέρα της σειράς DUBOKO. Με 3 αντικολλητικές επιστρώσεις και πρωτοποριακό σχεδιασμό από 2 αφαιρούμενα, αντικολλητικά τηγάνια που εφαρμόζουν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το εύκολο και ομοιόμορφο ψήσιμο της ομελέτας και από τις δύο πλευρές απλά με ένα γύρισμα του σκεύους, ενώ παράλληλα δύναται να χρησιμοποιούνται ως 2 ξεχωριστά τηγάνια. Η εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση εγγυάται τέλεια, αναλλοίωτη γεύση, εξασφαλίζοντας απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα και εύκολο καθάρισμα, ενώ εγγυάται μακροχρόνια αντοχή στην καθημερινή χρήση. Παράγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχει PFOA. Εφαρμόζει τέλεια στην εστία και εξασφαλίζει ομοιόμορφο μαγείρεμα, σε χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια.

Κατάλληλη για εστίες: Αερίου, Ηλεκτρικές, Κεραμικές, Αλογόνου.

Διάμετρος πάτου: 20 εκ.

Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων.

Οδηγίες χρήσης

- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε τα σκεύη με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

- Αλείψτε το εσωτερικό των σκευών με λάδι ή βούτυρο πριν από κάθε χρήση.

- Μην υπερθερμαίνετε τα σκεύη όταν είναι άδεια.

- Η χαμηλή ή μέτρια θερμοκρασία είναι αρκετή για την επίτευξη των καλύτερων μαγειρικών αποτελεσμάτων. Η μέγιστη θερμοκρασία δε θα πρέπει να ξεπερνάει τους 230oC.

- Μη γεμίζετε τα σκεύη περισσότερο από τα 2/3 της χωρητικότητάς τους ώστε να αποφεύγετε την υπερχείλιση.

- Αφήνετε τα σκεύη να κρυώσουν και έπειτα πλύνετε με ζεστό νερό και καθαριστικό υγρό πιάτων. 

- Χρησιμοποιήστε εργαλεία κουζίνας μόνο από ξύλο, πλαστικό ή σιλικόνη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντικολλητικής επίστρωσης.

- Μην κόβετε ποτέ τις τροφές μέσα στα σκεύη με αιχμηρά εργαλεία.

- Μην χρησιμοποιείτε όξινες τροφές (π.χ. χυμό ντομάτας, χυμό εσπεριδοειδών).

- Αποφεύγετε ουσίες που χρωματίζουν τα σκεύη όπως κρόκο, κουρκουμά, μουστάρδα κ.α. Σε κάθε περίπτωση ο χρωματισμός των σκευών από τις παραπάνω ουσίες δεν αποτελεί ελάττωμα, δεν επηρεάζει την ποιότητα των σκευών και δεν παράγονται τοξικές ή άλλες επικίνδυνες ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

- Η χρήση λαδόκολλας θα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των σκευών και της αντικολλητικής επίστρωσης.

- Προτιμήστε το πλύσιμο στο χέρι για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των σκευών.

- Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.

- Η αντικολλητική επικάλυψη είναι σύμφωνη με τον κανονισμό για υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

10-103-107

Ομελετιέρα "Duboko" με αντικολλητική επίστρωση 26εκ.