Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Τραπέζι κουζίνας/τραπεζαρίας με μεταλλικά πόδια, σχ. SERANO, με επιφάνεια από MDF σε χρώμα καρυδί. Πρόκειται για ένα πρακτικό τραπέζι της εταιρείας Homeplus, ιδανικό τόσο για το σπίτι, όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο. Για ένα υψηλής αισθητικής και μοντέρνο αποτέλεσμα, μπορείτε να το συνδυάσετε με τις καρέκλες σχ. Valeria, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Διαστάσεις: 140x80x75εκ.

(Κόλλα: 2 πακέτα)

Προσοχή! Οι καρέκλες της φωτογραφίας δεν περιλαμβάνονται στην τιμή! Καρέκλες για να τις συνδυάσετε με το τραπέζι μπορείτε να δείτε εδώ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 

07.01.0953

ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ, ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΔΙΑ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ MDF ΧΡ. ΚΑΡΥΔΙ 140x80x75ΕΚ.

Δείτε επίσης