Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Texas Τραπέζι Τραπεζαρίας Μεταλλικό Καφέ 120x70x75εκ.

Τραπέζι ορθογώνιo σχ."Texas" με ξύλινη επιφάνεια από MDF πάχους 5,5εκ στο χρώμα της ακακίας (απόχρωση και ρόζοι σαν της ακακίας). Διαθέτει μεταλλικά πόδια σε ιδιαίτερο σχήμα με μαύρο χρώμα. Είναι ιδανικό τόσο για οικιακή χρήση, δηλαδή για την τραπεζαρία ή την κουζίνα σας, όπως επίσης και για επαγγελματική χρήση, σε γραφεία και άλλους χώρους εργασίας.

Διαστάσεις: 120x70x75εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.1243

Texas Τραπέζι Τραπεζαρίας Μεταλλικό Καφέ 120x70x75εκ.