Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Μπάλες για Μπαλοπισίνες

Πλαστικές μπάλες για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού σε μπαλοπισίνες ή άλλα παιχνίδια! Διατίθενται σε σετ των 50 τεμαχίων σε υπέροχα χρώματα για να κάνετε μοναδικούς συνδυασμούς. Ανάλογα με την ηλικία, το παιδί κατά το παιχνίδι με τις μπάλες εξασκεί τις κινητικές δεξιότητες, ενισχύει την αντίληψη, αναγνωρίζει τα χρώματα και αναπτύσσει κινητικό-οπτικό συντονισμό. Οι μπάλες έχουν στρογγυλό σχήμα και διάμετρο 7εκ. ώστε να είναι κατάλληλες για το χέρι του παιδιού. Είναι γυαλιστερές, εύκαμπτες, δεν σπάνε και είναι άοσμες. Διαθέτουν τις απαραίτητες βεβαιώσεις, κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά και πληρούν όλες τις απαιτήσεις, προκειμένου να είναι ασφαλείς για τα παιδιά. 

Μπάλες για Μπαλοπισίνες

Ενεργά φίλτρα

ΣΕΤ 50ΤΜΧ ΜΠΑΛΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΠΙΣΙΝΑ ΧΡ. ΓΚΡΙ, Φ7ΕΚ.
10,00 €

Σετ 50 τεμαχίων πλαστικές μπάλες σε χρώμα γκρι για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού σε μπαλοπισίνες ή άλλα παιχνίδια!

Ανάλογα με την ηλικία, το παιδί κατά το παιχνίδι με τις μπάλες εξασκεί τις κινητικές δεξιότητες, ενισχύει την αντίληψη, αναγνωρίζει τα χρώματα και αναπτύσσει κινητικό-οπτικό συντονισμό. Οι μπάλες έχουν στρογγυλό σχήμα και διάμετρο 7εκ. ώστε να είναι κατάλληλες για το χέρι του παιδιού. Είναι γυαλιστερές, εύκαμπτες, δεν σπάνε και είναι άοσμες. Διαθέτουν τις απαραίτητες βεβαιώσεις, κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά και πληρούν όλες τις απαιτήσεις, προκειμένου να είναι ασφαλείς για τα παιδιά. 

Διάμετρος μπάλας: 7εκ.

*Η μπαλοπισίνα δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες μπαλοπισίνες εδώ.