Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Με το σετ παιχνιδιού της εταιρείας MeowBaby μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας παιδική χαρά στο σπίτι! Τα μπλοκ ψυχαγωγίας ενισχύουν τη φαντασία των παιδιών, διδάσκοντας ταυτόχρονα δημιουργική σκέψη. Το σετ αποτελείται από τρία επιμέρους στοιχεία και μία μπαλοπισίνα με 200 πολύχρωμες μπάλες.  

Όλα τα στοιχεία του σετ είναι φτιαγμένα από αντιαλλεργικό αφρό πολυουρεθάνης που χαρακτηρίζεται από μικρό βάρος και υψηλή αντοχή στις παραμορφώσεις, καθιστώντας το προϊόν ασφαλές για τα παιδιά κι εξαιρετικά πρακτικό ταυτόχρονα. Τα συγκεκριμένα μπλοκ είναι ελαφριά, επομένως είναι εύκολο να τοποθετηθούν σε άλλα σημεία, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πουφ ή ως καθίσματα. Επιπλέον, διαθέτουν αφαιρούμενο κάλυμμα (με φερμουάρ), το οποίο διευκολύνει το πλύσιμο στο πλυντήριο (στους 30°C). Η απαλή και διακριτική παλέτα χρωμάτων που έχει επιλεχθεί διευκολύνει την τοποθέτησή τους σε κάθε χώρο.

Η στρογγυλή πισίνα με τα 200 μπαλάκια είναι σχεδιασμένη για τα μικρότερα παιδάκια και είναι ιδανική όχι μόνο για τη διασκέδασή τους, αλλά και για την αισθητηριακή τους ολοκλήρωση. Η πισίνα είναι γεμάτη με πολύχρωμες μπάλες και αναλόγως με την ηλικία του το παιδί εξασκείται στις κινητικές δεξιότητες, στην ενδυνάμωση των μυών, στην αναγνώριση χρωμάτων και στον οπτικο-κινητικό συντονισμό. Οι μπάλες έχουν το κατάλληλο στρογγυλό σχήμα για τα παιδικά χεράκια.

Το σετ παιχνιδιού αφρού είναι κατάλληλο για το νηπιαγωγείο, τις παιδικές χαρές, και φυσικά για το παιδικά δωμάτια, καθώς ο απλός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός του το εντάσσει απόλυτα στον χώρο του σπιτιού.

Το προϊόν προορίζεται για παιδιά ηλικίας 1-3 ετών για χρήση υπό τη φροντίδα ενός ενήλικα.

Διαστάσεις πισίνας: Φ90x30εκ.

Πάχος περιμετρικού τοιχώματος: 5εκ.

Πάχος πάτου: 2εκ.

Διάμετρος μπαλών: 7εκ.

Σύνθεση υφάσματος: 77% βαμβάκι, 23% πολυέστερ

Πλάτος κάθε μεμονωμένου στοιχείου: 45εκ.

Ύψος ψηλότερου στοιχείου: 35εκ.

Μήκος μαζί με την μπαλοπισίνα: 180εκ. + μία "σφήνα" 60εκ. 

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 200 μπάλες σε χρυσό, μπεζ, λευκό και διάφανο χρώμα (μπορείτε να δείτε τις αποχρώσεις στην τελευταία φωτογραφία)!  

KR3BEL0113

ΣΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΜΠΑΛΟΠΙΣΙΝΑ VELVET ΧΡ. ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, Φ90x30ΕΚ. ΜΕ 200 ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΜΠΑΛΕΣ