Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

ΝΤΟΥΛΑΠΑ 3ΦΥΛΛΗ σχ "DARIA" ΜΕ 5 ΡΑΦΙΑ & ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΡΟΥΧΩΝ 90x42,5x180,5 εκ. ΧΡ. ΛΕΥΚΟ

Μια λειτουργική και κομψή επιλογή για την αποθήκευση και οργάνωση των ρούχων σας είναι η ντουλάπα ρούχων "DARIA" Διαθέτει ράγα κρέμασης ρούχων, που σας επιτρέπει να οργανώσετε και να κρεμάσετε τα ρούχα σας, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει 5 ράφια που παρέχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Το λευκο της χρώμα είναι κλασικό και ευπροσάρμοστο σε διάφορα στυλ διακόσμησης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

* Σκελετός κατασκευασμένος από μοριοσανίδα υψηλής ποιότητας, με αντοχή στην καταπόνηση, την φθορά και τον χρόνο. Προσφέρεται σε χρώμα λευκό.

* Περιλαμβάνει τρεις μεγάλες πόρτες, εσωτερικά φέρει ράγα για κρεμάστρες και 5 ράφια στο ένα φύλλο για την αποθήκευση ρούχων και αξεσουάρ.

* Δένει αρμονικά με τα  υπόλοιπα προϊόντα της σειράς.

Διάσταση προϊόντος:

Μήκος: 90 εκ.

Βάθος: 42,5 εκ.

Ύψος: 180,5 εκ.

Παρατηρήσεις:

Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο, σε εργοστασιακή συσκευασία και με αναλυτικό οδηγό συναρμολόγησης.

Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

02.01.0163

ΝΤΟΥΛΑΠΑ 3ΦΥΛΛΗ σχ "DARIA" ΜΕ 5 ΡΑΦΙΑ & ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΡΟΥΧΩΝ 90x42,5x180,5 εκ. ΧΡ. ΛΕΥΚΟ

Δείτε επίσης