Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε μα καρέκλα γραφείου επισκέπτη κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας μέταλλο με μεγάλη αντοχή στο βάρος και στο χρόνο επιλέξτε αυτή την καρέκλα με την εγγύηση της HOMEPLUS.

 Φέρει επένδυση απο ασυναγώνιστης ποιότητας ύφασμα Mesh στην έδρα και στη πλάτη που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και αποτρέπει την εφίδρωση του σώματος. 

Διαθέτει σχεδιασμό μεσαίας πλάτης που στηρίζει την σπονδυλική στήλη για μεγαλύτερη ανατομία καθώς και μπράτσα από πολυπροπυλένιο που ακολουθεί την κλίση των χεριών.

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα και σε προσιτή τιμή για  να ανανεώσετε έξυπνα και οικονομικά   τον επαγγελματικό και οικιακό σας χώρο.

ΔΙΑΣΤ. 49x58x103 εκ.

Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια στο μοντάρισμα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας, να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά.

01.01.1433

Καρέκλα γραφείου επισκέπτη από μέταλλο/ύφασμα σε χρώμα μαύρο 54x58x96