Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Έπιπλο τηλεόρασης UMBRIA TV 140 από μελαμίνη σε χρώμα Grey Oak-Μαύρο, από την εταιρεία Fylliana. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, διαθέτει πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους και είναι ιδιαίτερα πρακτικό. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλα έπιπλα της σειράς "UMBRIA" που θα βρείτε εδώ και να πετύχετε ένα ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα σε γήινους τόνους, με υλικά που αποπνέουν ζεστασιά και ισορροπούν με αρμονία στο χώρο. 

Διαστάσεις: 137,5x40x57,5εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

11007383

Έπιπλο τηλεόρασης UMBRIA TV 140 από μελαμίνη σε χρ. Grey Oak-Μαύρο 137,5x40x57,5εκ.