Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Το σετ περιλαμβάνει ένα γραφείο, μία συρταριέρα και μία βιβλιοθήκη, από μελαμίνη υψηλής ποιότητας μελαμίνη. Κύριο χαρακτηριστικό των επίπλων του σετ είναι ο σκελετός σε χρώμα sonoma με τα πολύχρωμα συρτάρια. Το γραφείο αποτελείται από 2 συρτάρια, η βιβλιοθήκη από 5 ντουλαπάκια και 5 ράφια και η συρταριέρα από 4 συρτάρια.

Το σετ είναι κατάλληλο τόσο για παιδικό-νεανικό-φοιτητικό δωμάτιο, όσο και για χώρο γραφείου, καθώς η συρταριέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση εγγράφων και άλλων αντικειμένων. Τα χαρούμενα και φωτεινά χρώματα των επίπλων θα προσθέσουν μια ευχάριστη πινελιά στην καθημερινότητά σας και θα εκτοξεύσουν τη δημιουργικότητά σας!

Διαστάσεις γραφείου: 158x57x75εκ.

Διαστάσεις βιβλιοθήκης: 67x30x185εκ.

Διαστάσεις συρταριέρας: 60x45x104εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0650_set

ΣΕΤ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΧΡ. SONOMA ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ

Δείτε επίσης