Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Τριθέσιος καναπές-κρεβάτι χωρίς μπράτσα, με σύστημα ανοίγματος κλικ-κλακ, σχ. ECONOMIX, με ξύλινο σκελετό (βαρέους τύπου), υψηλής ποιότητας και υφασμάτινη, βελούδινη επένδυση σε χρώμα ανοιχτό καφέ. Έχει κυλινδρικά πόδια επινικελωμένα (ύψους 5εκ.) και extra βοηθητικά πόδια για επιπλέον στήριξη της κατασκευής. Διαθέτει ενισχυμένο αποθηκευτικό χώρο με επένδυση μελαμίνης, καθώς και δύο διακοσμητικά μαξιλάρια στην απόχρωση του καναπέ.

Διαστάσεις καναπέ: 190x84x90εκ.   

Διαστάσεις κρεβατιού: 190x110x50εκ. 

Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0790

3Θ. ΚΑΝΑΠΕΣ σχ. "ECONOMIX" ΧΡ. ΚΑΦΕ

Δείτε επίσης