Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

  Τριθέσιος καναπές κρεβάτι κατασκευασμένος από ξύλινο σκελετό βαρέους τύπου.

Με ύφασμα soft touch εξαιρετικής ποιότητας καπιτοναρισμένο σε  χρωμα ροζ της πουδρας.

 Με γωνιακά πόδια (5 εκατοστών) σε απομίμηση ίνοξ, επιπλέον πόδια για στήριξη και ενισχυμένο αποθηκευτικό χώρο με επένδυση μελαμίνης.

 Ο καναπές διαθέτει σύστημα ανοίγματος κλικ κλακ για εύκολη χρήση.

Αποτελεί  ιδανική και κομψή επιλογή καθώς διαθέτει αποθηκευτικό χώρο και μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και επίπλων. 

Διαθέτει επίπλέον δύο διακοσμητικά μαξιλαράκια στον ίδιο χρώμα με τον καναπέ.

Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια στο μοντάρισμα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας, να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά.

Διαστάσεις καναπέ:233x85x90εκ.

Διαστάσεις κρεβατιού:183x103x50εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.1173

3Θ. ΚΑΝΑΠΕΣ σχ."NEW DREAM" ΧΡ. ΡΟΖ ΠΟΥΔΡΑΣ