Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Καρέκλα γραφείου διευθυντή από τεχνόδερμα υψηλής ποιότητας κι ανθεκτικότητας σε χρώμα μαύρο και βάση ξύλινη βαρέως τύπου. Διαθέτει εργονομικό ανατομικό σχεδιασμό και σχέδιο πλάτης και καθίσματος με κουμπιά. Η πολυθρόνα γραφείου διευθυντή με την ξύλινη βάση διακρίνεται για την επιβλητικότητα και την άνεσή της, αποπνέει κύρος και υψηλή αισθητική και είναι ιδανική για τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Διαστάσεις: 80x78x118-128εκ.

Μέγιστο βάρος χρήστη: 110kg

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

01.01.1291

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ MANAGER PU ΧΡ. ΜΑΥΡΟ, ΒΑΣΗ ΞΥΛΙΝΗ, 80X78X118-128ΕΚ. HOMEPLUS 01.01.1291

Δείτε επίσης