Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Με το σετ παιχνιδιού της εταιρείας MeowBaby μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας παιδική χαρά στο σπίτι! Τα μπλοκ ψυχαγωγίας ενισχύουν τη φαντασία των παιδιών, διδάσκοντας ταυτόχρονα δημιουργική σκέψη. Το σετ αποτελείται από τρία στοιχεία. Μπορεί να συνδιαστεί με όλες τις μπαλοπισίνες καθώς το ύψος είναι ιδανικά προσαρμοσμένο στην μπαλοπισίνα.

Όλα τα στοιχεία του σετ είναι φτιαγμένα από αντιαλλεργικό αφρό πολυουρεθάνης που χαρακτηρίζεται από μικρό βάρος και υψηλή αντοχή στις παραμορφώσεις, καθιστώντας το προϊόν ασφαλές για τα παιδιά κι εξαιρετικά πρακτικό ταυτόχρονα. Τα συγκεκριμένα μπλοκ είναι ελαφριά, επομένως είναι εύκολο να τοποθετηθούν σε άλλα σημεία, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πουφ ή ως καθίσματα. Επιπλέον, διαθέτουν αφαιρούμενο κάλυμμα (με φερμουάρ), το οποίο διευκολύνει το πλύσιμο στο πλυντήριο (στους 30°C). Η απαλή και διακριτική παλέτα χρωμάτων που έχει επιλεχθεί διευκολύνει την τοποθέτησή τους σε κάθε χώρο.

Το σετ παιχνιδιού αφρού είναι κατάλληλο για το νηπιαγωγείο, τις παιδικές χαρές, και φυσικά για το παιδικά δωμάτια, καθώς ο απλός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός του το εντάσσει απόλυτα στον χώρο του σπιτιού.

Το προϊόν προορίζεται για παιδιά ηλικίας 1-3 ετών για χρήση υπό τη φροντίδα ενός ενήλικα.

KR3EL002

ΣΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 3ΤΜΧ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΠΙΣΙΝΑ, VELVET ΑΝΟΙΧΤΟ ΡΟΖ MEOWBABY