Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΜΠΙΣΚΟΤΙΕΡΑ ΟΡΘOΓΩΝΙΑ 10x10x16

Χριστουγεννιάτικη μπισκοτιέρα σε σχέδιο σπιτάκι, για τα γλυκά ή τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Το ιδανικό δώρο των εορτών σε κόκκινο και λευκό χρώμα, με χριστουγεννιάτικα στοιχεία.  

ΣΕΤ 50ΤΜΧ ΜΠΑΛΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΠΙΣΙΝΑ ΧΡ. ΚΟΚΚΙΝΟ, Φ7ΕΚ.

ΜΠΑΛΟΠΙΣΙΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΧΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΙ, ΚΟΤΛΕ Φ90Χ30 ΜΕ 200 ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΜΠΑΛΕΣ Meowbaby

Νέο σχέδιο, με κοτλέ ύφασμα.

Η στρογγυλή πισίνα με τα 200 μπαλάκια, είναι σχεδιασμένη για τα μικρότερα παιδάκια και είναι ιδανική όχι μόνο για τη διασκέδασή τους, αλλά και για την αισθητηριακή τους ολοκλήρωση. Η πισίνα είναι γεμάτη με πολύχρωμες μπάλες και αναλόγως με την ηλικία του το παιδί εξασκείται στις κινητικές δεξιότήτες, στην ενδυνάμωση των μυών, στην αναγνώριση χρωμάτων και στον οπτικο-κινητικό συντονισμό. Οι μπάλες έχουν το κατάλληλο στρογγυλό σχήμα για τα παιδικά χεράκια.

Η μπαλοπισίνα είναι φτιαγμένη από απαλό αντιαλλεργικό αφρολέξ το οποίο εγγυάται την ασφάλεια του παιδιού. Η απαλή και διακριτική παλέτα χρωμάτων που έχει επιλεχθεί διευκολύνει την τοποθέτησή της σε κάθε χώρο. Διαθέτει επίσης φερμουάρ, το οποίο επιτρέπει το πλύσιμο του υφάσματος στο πλυντήριο στους 30°C. 

Διαστάσεις πισίνας: Φ90x30εκ.

Πάχος περιμετρικού τοιχώματος: 5εκ.

Πάχος πάτου: 2εκ.

Η πισίνα περιλαμβάνει 200 μπαλάκια σε χρώμα λευκό και μέντας

VEO00122

ΜΠΑΛΟΠΙΣΙΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΧΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΙ, ΚΟΤΛΕ Φ90Χ30 ΜΕ 200 ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΜΠΑΛΕΣ Meowbaby