Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Ντουλάπι κρεμαστό, από μελαμίνη υψηλής ποιότητας πάχους 18mm, σε χρώμα λευκό. Τα τελειώματα της μελαμίνης είναι καλυμμένα με PVC ταινία για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, με προσεγμένες λεπτομέρειες. Διαθέτει δύο ράφια αποθήκευσης. Αποτελεί ιδανική επιλογή για το χώρο του μπάνιου, όπου τοποθετείται συνήθως πάνω από το πλυντήριο, για την φύλαξη των απορρυπαντικών, πετσετών και άλλων αντικειμένων. 

Διαστάσεις: 59x32x70εκ.

Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 

07.01.0905

ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΧΡ. ΛΕΥΚΟ, 59x32x70εκ.