Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Σετ τραπεζαρίας 5 τεμαχίων από τη Fylliiana, σε χρώμα Wenge. Το σετ αποτελείται από ένα τραπέζι διαστάσεων 112x72 εκ. από mdf και μέταλλο και τέσσερις καρέκλες από τα ίδια υλικά. Ιδανικό για την κουζίνα, ή την τραπεζαρία σας!

Διαστάσεις τραπεζιού: 112x72x75εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Μέταλλο
Υλικό
mdf
211-25-004

Σετ τραπεζαρίας 5 τεμαχίων σε χρώμα Wenge. Αποτελείται από ένα τραπέζι διαστάσεων 112x72x75εκ. από mdf και μέταλλο και τέσσερις καρέκλες.

Δείτε επίσης