Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Βιτρίνα μελαμίνης μονόφυλλη από τη σειρά "UMBRIA" της Fylliana σε χρώμα Grey Oak-Μαύρο. Είναι ιδανική για το σαλόνι ή την τραπεζαρία σας. Μπορείτε να τη συνδυάσετε και με άλλα έπιπλα της σειράς "UMBRIA" που θα βρείτε εδώ και να πετύχετε ένα ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα σε γήινους τόνους, με υλικά που αποπνέουν ζεστασιά και δένουν αρμονικά στο χώρο. 

Διαστάσεις: 53,5x33x191,5εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Grey Oak
Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
Μελαμίνη
11007385

ΒΙΤΡΙΝΑ ΑΠΟ ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΜΟΝΟΦΥΛΛΗ "UMBRIA" 1K VS ΧΡ. GREY OAK-ΜΑΥΡΟ 53,5x33x191,5εκ.

Δείτε επίσης