Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Κομότα σχ. UMBRIA 3K4F από μελαμίνη σε χρώμα Grey Oak-Μαύρο, από την εταιρεία Fylliana. Διαθέτει τέσσερα συρτάρια, ένα ντουλάπι με δύο ράφια κι άλλα δύο ράφια για την αποθήκευση ρούχων κι αντικειμένων. Μπορείτε να τη συνδυάσετε και με άλλα έπιπλα της σειράς "UMBRIA" που θα βρείτε εδώ και να πετύχετε ένα ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα σε γήινους τόνους, με υλικά που αποπνέουν ζεστασιά και ισορροπούν με αρμονία στο χώρο.

Διαστάσεις: 137,5x40x90,5εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

11007391

Κομότα UMBRIA 3K4F χρ. Grey Oak-Μαύρο, διαστ. 137,5x40x90,5εκ. από τη Fylliana.

Δείτε επίσης