Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης. ΑΠΟΔΟΧΗ

Ντουλάπα τετράφυλλη, από ενισχυμένη μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας, σε χρώμα sonoma. Διαθέτει ράγα για να κρεμάσετε τα ρούχα σας, όπως επίσης ράφια και συρτάρια. Η ποικιλία των αποθηκευτικών χώρων που χαρακτηρίζει την τετράφυλλη ντουλάπα της HomePlus θα σας διευκολύνει στην οργάνωση των ρούχων και την τακτοποίησή τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην "στριμώχνονται" και να μην τσαλακώνονται. 

Διαστάσεις: 137x52x187εκ.

* Σημείωση: Παραδίδεται σε κιβώτιο σε κομμάτια (δηλ. απαιτείται συναρμολόγηση). Κάθε κιβώτιο περιέχει οδηγίες συναρμολόγησης. Για την Αττική, την Αργολίδα, την Ύδρα και τις Σπέτσες υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης από την εταιρεία μας, με ένα επιπρόσθετο κόστος, που προκύπτει κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

07.01.0373

Ντουλάπα τετράφυλλη, με ράφια και συρτάρια, σε χρώμα sonoma, διαστ. 137x52x187εκ. HOMEPLUS 07.01.0373

Δείτε επίσης